header webshop

Reviews

Geplaatst door: Gonny 1-12-2021 19:33:25
Beoordeling:
Vandaag begonnen aan de Adventbox met kaarten. Wat ziet de inhoud met zakjes er keurig verzorgd uit, zo netjes en heel erg feestelijk, superleuk!
Geplaatst door: Sylvia 30-11-2021 14:59:29
Beoordeling:
Hele leuke kaarten en stickers. Ook netjes verpakt. Een feestje om uit te pakken en snelle levering. Helaas miste er iets en dat werd snel nagezonden. Bedankt.
Geplaatst door: Celine 30-11-2021 14:52:20
Beoordeling:
Hele leuke spulletjes! Blij mee :)
Geplaatst door: Irene 16-11-2021 18:19:16
Beoordeling:
Hoi :)
Zo net de advent box met kaarten ontvangen. Ik ben echt zo blij ermee en heb nog niet eens gezien wat er allemaal inzit. Ik ga het met veel plezier in december openmaken. Nu al genieten, kan niet wachten. heel erg bedankt.
Geplaatst door: Jolanda 15-11-2021 11:56:02
Beoordeling:
Goed verpakt en zeer snelle levering
Geplaatst door: Wen 9-10-2021 17:04:24
Beoordeling:
Leuk pakket.
Geplaatst door: Judith 29-09-2021 14:20:00
Beoordeling:
bedankt voor de gezellige levering. Was een feestje om uit te pakken
Geplaatst door: Saskia 25-09-2021 11:20:32
Beoordeling:
Leuk verpakt! Was een cadeautje om uit te pakken met een leuke verrassing erbij. De website ziet er ook echt heel verzorgd uit. Super tevreden.
Geplaatst door: Zwanette 24-09-2021 17:40:28
Beoordeling:
Net als de vorige keer weer mooi verpakt
Geplaatst door: Jacqueline 18-09-2021 13:57:35
Beoordeling:
Snel geleverd en een feest om uit te pakken.
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - Volgende

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN