nieuwe header meervoorjou

Reviews

Geplaatst door: Carin 14-06-2023 09:54:37
Beoordeling:
Wat zijn de stickers mooi♥ Ze zijn nog mooier in het echt en precies de goede grootte!
Geplaatst door: Annet Gerards 31-05-2023 17:21:41
Beoordeling:
Dankjewel voor de snelle bezorging. Erg mooi ingepakt en leuke extra's.
Ik kom zeker terug.
Geplaatst door: Patricia zuidhoorn 24-05-2023 20:45:18
Beoordeling:
Super mooie plaatjes van goede kwaliteit.
Een hele tevreden klant.
Dank je wel voor het lieve extraatje.
Geplaatst door: Marianne Cuhfus 24-05-2023 14:22:53
Beoordeling:
Alles is naar wens gegaan. Ben zeer tevreden. Bestelling snel ontvangen en ben er super blij mee. Bedankt hiervoor
Geplaatst door: Liset 21-05-2023 20:19:06
Beoordeling:
Voor het eerst een bestelling geplaatst bij meervoorjou en wat een prachtige stickers heb ik ontvangen, ben er heel blij mee en dit zal zeker niet de laatste bestelling zijn. Bedankt meervoorjou
Geplaatst door: Marijke 14-04-2023 12:56:14
Beoordeling:
Wat leuk om een bestelling te doen!
Het is een echt kadotje als je het thuis krijgt!
De kaarten zijn van een goede kwaliteit!
Echte aanrader!
Geplaatst door: Anicka 9-03-2023 21:31:09
Beoordeling:
Superslim: mooie kaarten, snelle verzending en veel keuze. Zo blij dat ik direct een tweede bestelling heb gedaan. En dan krijg je als extraatje een prachtige kaart van hun eieren design! Deze had ik nog niet gezien, maar zijn van supermooie kwaliteit, dus binnenkort derde bestelling :)
Geplaatst door: Joëlle 9-03-2023 14:42:16
Beoordeling:
Heel goede service en super vriendelijk. Heel blij met mijn bestelling zo mooi ingepakt en dankuwel Saskia voor leuke kadootje. Ik kom zeker terug
Geplaatst door: Marianne 8-03-2023 09:13:21
Beoordeling:
Dank je wel Saskia voor de leuke advent. Zoveel mooie stickervellen! Een echt feestje!
Geplaatst door: Annet 13-02-2023 14:24:35
Beoordeling:
Wat een cadeautje om te ontvangen. Supersnel bezorgd en leuke extra's. Ik kon zeker terug. Dankjewel.
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - Volgende

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN