nieuwe header meervoorjou

Algemene voorwaarden

Als je een bestelling plaatst bij Meervoorjou ga je akkoord met de algemene voorwaarden.
 

Bestellen
Bestellingen plaatsen bij Meervoorjou kan 24 uur per dag. Een bestelling plaatsen in onze webshop heeft een betalingsverplichting tot gevolg. Zodra je een bestelling plaatst bij Meervoorjou ontvang je een bevestiging per e-mail. Mocht dit niet zo zijn, dan hebben wij de bestelling niet ontvangen. Neem dan contact met ons op via i
nfo@meervoorjou.nl.

 

Betalen/ levering van de producten
De betaling vindt plaats met iDEAL, Bankcontact of met een betaalverzoek via de Rabobank. Indien je kies voor betaalverzoek via de Rabobank ontvang je binnen 1 werkdag een mailtje met het betaalverzoek. Deze betaling dient binnen 4 dagen na ontvangst betaald te worden, anders is de bestelling verlopen.

De bestelling wordt over het algemeen binnen 2 dagen na ontvangst van je betaling door ons aangeboden aan PostNL of DHL. Mocht een levering langer duren dan je van ons gewend bent, dan krijg je altijd een bericht van ons met hierbij de verwachte levertijd vermeld. Wanneer de webshop gesloten is wegens vakantie staat dit altijd vermeld op de homepagina van Meervoorjou.

Is een bepaald product niet meer op voorraad dan staat dit bij het specifieke product vermeld. Je kunt dit product dan ook niet bestellen.

De verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. Wij raden je aan om je artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen. Voor elke bestelling zullen verzendkosten in rekening worden gebracht.

Wij hanteren voor verzending binnen Nederland de volgende prijzen:

  • Brievenbuspost tot 38 gram - € 2,25
  • Brievenbuspakket 39 gram - 1899 gram € 4,95
  • Pakketpost 2 - 10 kg € 6,95

Bij een bestelling voor Nederland vanaf €50,00 exclusief verzendkosten, zijn de verzendkosten gratis.

Voor verzending naar België hanteren wij de volgende prijzen:

  • Envelop post  0 tot 19 gram € 3,75
  • Brievenbus post 20 gram tot 1999 gram € 13,25
  • Pakket post 2000 gram tot 4999 gram € 20,50

Je pakket wordt aangeboden op het opgegeven huisadres. Als je niet in de gelegenheid bent om het pakket aan te nemen, dan wordt het pakket bij een afhaallocatie bij jou in de buurt gebracht. Hier krijg je van PostNL of DHL een bericht over.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het ophalen/in ontvangst nemen van jouw pakket. Mocht je pakket bij ons retour komen, omdat je het niet hebt kunnen aannemen, dan is er de mogelijkheid om het tegen betaling van de verzendkosten opnieuw door ons te laten versturen. Wij retourneren in dit geval géén bestelkosten van de door jou gedane order.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het invoeren van het juiste (bezorg)adres. Mocht je bestelling bij ons retour komen omdat PostNL of DHL niet heeft kunnen bezorgen vanwege een onjuist adres, dan is er de mogelijkheid om het tegen betaling van de verzendkosten opnieuw door ons te laten versturen. Ook in dit geval retourneren wij géén bestelkosten van de door jou gedane order.

Alle door ons verzonden bestellingen worden met zorg en mooi ingepakt, zodat het een cadeautje is voor jou om te ontvangen. Mocht het voorkomen dat je pakket toch beschadigd aankomt kun je contact met ons opnemen. Wij vragen dan foto’s van de beschadigde inhoud en van de doos en het verpakkingsmateriaal. Wij zullen samen met jou tot een passende oplossing komen.
 

Ruilen en retourneren
Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren. Je krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief de verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen ongeveer €6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Het te retouren artikel dient met track & trace code verstuurd te worden.

Als je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in originele staat en verpakking aan Meervoorjou geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@meervoorjou.nl. Je ontvangt van ons een mail met daarin het retourformulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product in goede orde door ons retour ontvangen is.

LET OP: Sale artikelen kunnen niet worden geretourneerd.
 

Kwaliteit
Meervoorjou vindt het erg belangrijk om een goede kwaliteit te leveren en doet er daarom alles aan om de artikelen zo goed mogelijk in beeld te brengen/beschrijven. Toch ontkomen wij er ook niet aan dat de kleuren van de producten kunnen afwijken bij jou op het beeldscherm thuis.

 

Klachten
Heb je klachten met betrekking tot de geleverde goederen of andere zaken? Neem dan binnen 48 uur contact met ons op via
info@meervoorjou.nl en wij zullen er alles aan doen om tot een passende oplossing te komen.

 

Privacyverklaring
Meervoorjou verklaart hierbij nadrukkelijk dat alle door jou verstrekte adresinformatie en persoonsgegevens uitsluitend zullen worden gebruikt ten behoeve van haar eigen administratie en informatieverstrekking. Persoonsgegevens worden niet doorverkocht en niet ter beschikking gesteld aan derden.

Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht, worden opgeslagen op de servers van onze sitebuilder. Zij zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.


Contact
Heb je vragen naar aanleiding van wat je op onze site gezien of gelezen hebt, dan kun je een e-mail sturen naar
info@meervoorjou.nl.

KvK-nummer: 85873136

Btw-identificatienummer: NL004171011B71

Auteursrecht
Alles op deze website is auteursrechtelijk beschermd. Zonder schriftelijke toestemming is het kopiëren, opslaan en/of verspreiden van teksten, foto`s, artikelen of andere items op Meervoorjou verboden. Op geen enkele wijze kunnen bezoekers en gebruikers rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.


Meervoorjou behoudt zich het recht om te allen tijde deze voorwaarden aan te passen.


© 2022 Meervoorjou

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN