nieuwe header journal

Reviews

Geplaatst door: Marianne 3-02-2023 16:55:27
Beoordeling:
Wat een goede service! Een 10 waard. Na mijn laatste review kreeg ik gelijk 2 velletjes dagstickers toegestuurd!
Geplaatst door: Marianne 1-02-2023 08:51:32
Beoordeling:
Ook mijn tweede pakketje was er weer supersnel. Leuk ingepakt! En zo lief een mooi kadootje erbij.
Als ik al een puntje van kritiek heb dan is het dat bij de maandkit, die trouwens supermooi is, er te weinig dagstickers bij zitten. Maar dat terzijde, de volgende maandkit zal ik ook weer bestellen :-)
Geplaatst door: Astrid 28-01-2023 11:41:53
Beoordeling:
Hoi, snelle service en een feestje om het uit te pakken van al die mooie stickers enz.!!
Geplaatst door: Marjolijne 25-01-2023 14:04:42
Beoordeling:
Mijn bestelling kwam snel en was erg leuk ingepakt. Een feestje om te ontvangen!
Geplaatst door: Stella 19-01-2023 20:15:06
Beoordeling:
Mijn bestelling heb ik supersnel ontvangen. Heel mooi en netjes verpakt. Het extraatje vind ik hartstikke leuk en zo mooi; dank je wel! Tot de volgende keer !
Geplaatst door: Marianne 16-01-2023 09:24:25
Beoordeling:
Dank je wel! Zo mooi alle spullen. De washitape is prachtig, de stickers zijn mooi! En de maandkit is helemaal top! Alles voor je journal en prachtige stickers. En zo mooi verpakt! Kadootje voor mezelf. Ik ga zeker vaker bestellen en zeker ook de maandkit. En een snelle levering!
Geplaatst door: Priscilla 2-01-2023 14:25:34
Beoordeling:
Super snelle verzending, heel mooi verpakt, prachtige tapes en een hele lieve extra! Heel tevreden met mijn bestelling en zal zeker nog eens bestellen, bedankt!
Geplaatst door: E. W. 29-12-2022 14:58:17
Beoordeling:
Een prachtige bestelling mogen ontvangen. De kerstkaarten ademen nostalgie uit en kunnen zo in een lijstje
Geplaatst door: Gonny 3-12-2022 21:52:34
Beoordeling:
Vandaag heb ik weer een pakje open kunnen maken van de adventkalender. Wat ziet het er ontzettend mooi uit, de pakjes zijn zo mooi en met veel zorg ingepakt ingepakt, een echt feestje, dankjewel!
Geplaatst door: N. Z. 14-11-2022 18:42:24
Beoordeling:
Dank voor her snelle verzenden van de bestelling. De producten zijn zeer naar wens.
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - Volgende

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN